Indholdsfortegnelse:

Hvad er gennemsigtig plast, og hvordan bruges det i kunst?
Hvad er gennemsigtig plast, og hvordan bruges det i kunst?
Anonim

Relativt for nylig dukkede en ny form for kreativitet op i Rusland - modellering fra polymerler. Dette materiale ligner plasticine, men er mere praktisk, når du arbejder med små detaljer. Desuden skal polymerler eller plastik bages i en luftgrill eller ovn. Dette er nødvendigt for at produktet fremstillet af dette materiale kan opnå styrke og fleksibilitet. I dag laves mange forskellige ting af polymerler. Først og fremmest er det selvfølgelig håndlavede smykker og eksklusive figurer. Desuden kan knapper, dekorationsgenstande (for eksempel til bryllupsbriller) eller en kulinarisk miniature i dukkehuse støbes af plastik. I denne artikel vil du lære om, hvad gennemsigtig plast er, og hvordan og hvor det bruges.

Hvad forstås ved gennemsigtig plast?

Det er værd at bemærke, at der ikke er noget helt gennemsigtigt polymerler. Nu til salg kan du kun finde gennemskinnelig plast i forskellige nuancer. Sådan ler transmitterer lys, og især tynde lag kan fuldstændig forveksles med matteret glas. Nogle gange refererer folk fejlagtigt til epoxy som gennemsigtig plast, men dette er en fejl. Men i hverdagen kaldes gennemskinnelig plast ofte gennemsigtig. Og dette betragtes ikke som en fejl.

Imitation af mad ved hjælp af gennemsigtig plast

Oftest bruges gennemsigtig plast til at efterligne mad. Nedenfor har vi samlet en vejledende liste over produkter, hvor du kan se brugen af dette materiale.

  1. Citrusfrugter (appelsiner, citroner og limefrugter). Gennemsigtig plast kan efterligne frugtkødet af citrusfrugter. Outputtet vil være meget naturalistiske skiver af appelsin eller citron, som kun kan skelnes fra rigtige ved at tage dem op.
  2. Fløde- eller kagelag. Dette materiale kan være nødvendigt, når du skal skulpturere miniaturekager og fyld.
  3. Gelé, marmelade, slikkepinde og slik. For at få en dybere farve tilføjes noget farvet plastik til den gennemsigtige plast.
gennemsigtig plast
gennemsigtig plast

Brugen af gennemsigtig plast til at skulpturere skulpturer og blomster

Nogle gange er blomsterblade støbt af gennemsigtig plast for at give dem et mere naturligt udseende. Hvis det ønskes, kan et aftryk af et rigtigt blad laves på et lag ler og efter bagning fylde de resulterende striber med maling. Og husk, jo tyndere lerlaget er, jo mere gennemsigtigt vil det være.

gennemsigtig plast til skulptur
gennemsigtig plast til skulptur

Et særskilt emne er dyr. Ofte bruges gennemsigtig plast til at skulpturere øjne. Nogle gange bruges det også til at skabe dyr, hovedsageligt krybdyr. Men hovedanvendelsen af gennemsigtig plast i skulptur er modellering.dukker. Nu er der specielle typer af gennemskinnelige ler med tilstedeværelsen af en allerede påkrævet skygge. Sådanne ler er ikke kun gennemskinnelige, men har også en mat glans, ligesom ægte hud.

mesterklasse i gennemsigtig plast
mesterklasse i gennemsigtig plast

Andre applikationer

Polymer ler er et alsidigt materiale. Ved hjælp af gennemsigtig plast kan du efterligne sten. For eksempel, hvis du tager et stykke sådant materiale, tilføjer et stykke grønt ler og nogle guldglitter til det, kan du få en meget pålidelig efterligning af den velkendte aventurinsten. Desuden bruges transparent skulpturplast ofte i forskellige abstrakte dekorationer. Listen over anvendelseseksempler kan fortsættes. Som du kan se, kan gennemsigtig plast være meget nyttig i kreativitet.

Master class. Sådan støber du et gennemsigtigt plastikslik

Tag et stykke klar plastik og bland det med almindelig plastik som rød. Bland indtil en ensartet farve vises. Giv slik den ønskede form og stil den i luftgrillen i cirka femogtyve minutter. Du kan se bagetemperaturen på emballagen med ler, som regel har hvert firma sit eget. Efter at håndværket er bagt, lad det køle af og fjern det fra airfryeren. Slik er klar! Nu kan den bruges i dukkehuset.

Anbefalede: