Indholdsfortegnelse:

Gør-det-selv nytårskostume af en eventyrhelt til en pige og en dreng. mønstre
Gør-det-selv nytårskostume af en eventyrhelt til en pige og en dreng. mønstre
Anonim

Når nytårsferien nærmer sig, tænker alle forældre på, hvem hans barn vil være til matinéen. Børn glæder sig også til vinterfejringen, der giver dem et mirakel og et eventyr. På dette magiske tidspunkt vil barnet ikke bare være en dreng eller pige, men være sikker på at skifte tøj og skildre deres yndlingskarakter. Butikkerne tilbyder forskellige kostumer til det nye år: eventyrfigurer, dyr, juletræer, snefnug. Men tøjet syet af mor vil være det smukkeste, varmeste og det eneste ensemble ved enhver fest. I denne artikel vil vi tale om, hvordan man syr et børns nytårskostume af en eventyrhelt med vores egne hænder.

eventyrheltekostume
eventyrheltekostume

Hvor skal man begynde?

Børn er store drømmere. De spiller altid og over alt og skildrer pirater, soldater, troldmænd, eventyrfigurer og dyr. Nytårsferien giver dig mulighed for ikke kun at forestille dig, men også at klæde dig ud som dit yndlingsidol.

Før du syr et kostume af en eventyrhelt, skal du spørge barnet, hvem han gerne vil portrættere på matinéen. Så skal du beslutte dig for typen af tøj: det vil være et snit i ét stykke eller et ensemble af flere dele. På næste trin skal du tage de nødvendige mål fra barnet. Hvis du vil lave en overraskelse, så brug din babys hverdagsundertøj som mannequin. Tegn et mønster på whatman-papir eller et gammelt stykke tapet. Beslut dig for forbruget af materiale og køb stof i butikken.

Fleece, satin, taft, imiteret pels bruges ofte til syning af nytårskostumer. Det vigtigste er, at kostumet til en eventyrhelt skal være let og løst, da barnet bliver nødt til at deltage i udendørs spil. Glem ikke din maske eller hovedbeklædning.

Sorts af stilarter

Nytårskostumer af eventyrfigurer kan sys af ét stykke i form af overalls. Sandt nok skabes sådanne outfits sjældnere på grund af det høje forbrug af materiale. Ofte sys modeller af flere dele - øvre og nedre ting, en hovedbeklædning, sko og om nødvendigt en kappe og en maske.

En eventyrhelts kostume kan have forskelligt tilbehør. Vinger, håndtasker, kurve, tryllestave er lavet til piger. De laver en bue og pile, et sværd, en heroisk hest, en pung med mønter til en dreng.

kostumer til det nye års eventyrfigurer
kostumer til det nye års eventyrfigurer

kostumer til børn

Fyr elsker at spille pranks, hooligans, slås, trylle, rejse. Derfor kan du til det nye år sy et interessant kostume af en eventyrhelt til en dreng, baseret på tøjet fra karakterer fra sådanne eventyr som "The Adventures of Pinocchio", "Treasure Island", "Peter Pen". Forresten, en livlig pige kan være en pirat.

Kostumer til karaktererne af moderne helte ser faktiske ud: Spiderman, Harry Potter, Jack Sparrow, Christmas Elf. Piger klæder sig for det meste ud som feer, Rødhætter, prinsesser, nisser. Overvej derefter, hvordan man syr et kostume af en eventyrhelt mere detaljeret.

eventyrheltekostume
eventyrheltekostume

Outfit Pinocchio

En drilsk dreng, der elsker Pinocchio, kan være tilfreds med kostumet til sin yndlingshelt. At lave dette outfit kræver et minimum af omkostninger og tid.

Pinocchios kostume består af en vest, shorts, stribet golf og en kasket. Du kan have en hvid T-shirt på under vesten. Hvis det ønskes, lav toppen af skoene af pap eller tyk filt og fastgør til sandalerne. Og selvfølgelig en lang næse.

For at lave et vestmønster skal du tage et barns T-shirt, sætte den fast på et ark papir og tegne rundt om omridset, udvide skuldersømmene eller tilføje ærmer i ét stykke. Øg størrelsen lidt, så tingen sidder frit på drengen. For at sy en vest skal du købe et gult stof og en knap. Du kan købe sorte shorts, eller du kan klippe alle gamle bukser eller jeans af.

Sy en kasket af et strikket stribet materiale skåret ud i en trekant. Sæt et elastik i bunden, og sæt en pompon på toppen. Lav en nøgle af pap, og mal den derefter gylden. Lav en næse af papir og sæt en elastik på den. Arbejdet er udført. Du har lavet et kostume af en eventyrhelt med dine egne hænder.

gør-det-selv eventyrheltekostume
gør-det-selv eventyrheltekostume

Bliv til Harry Potter

Bliv tryllekunstner og troldmand videreNytår er meget muligt. Når alt kommer til alt, har hver elev et Harry-kostume. Detaljerne i skoleuniformen er ret velegnede til at skabe dette outfit. Hovedkomponenterne i kostumet er briller, en tryllestav og en kappe.

eventyrheltekostume til dreng
eventyrheltekostume til dreng

For at gøre dette skal du bruge et stykke stof i mørkeblå eller sort. Du kan bruge mønsteret nedenfor. Afslut kanterne på delen og sy båndene på. Heltens kappe er klar. Hvis barnet ikke bruger briller, så lav en ramme ud af et stykke tråd, pak den ind med en tynd stribe klud og dæk med spraymaling. En bambusnål er velegnet som tryllestav, der kan dekoreres med forskellige små detaljer. Og for at fuldende looket skal du tegne et zigzag-ar på barnets pande.

kostumer til det nye års eventyrfigurer
kostumer til det nye års eventyrfigurer

Skovboere

Nytårskostume af en eventyrhelt til en pige består af to hovedting - en bund, en top og yderligere tilbehør, der komplementerer billedet. Overvej, hvordan du syr nisse- og fe-outfits.

Den første helt er julemandens hjælper. Dette er en skovbeboer - godmodig og økonomisk. Hans kostume består af en grøn kaftan, omspændt med et bånd, og tætsiddende leggings. Han har også kasket og spidse sko. Elvere er små og tynde væsner, så kostumet vil være passende til både en pige og en dreng. De vigtigste materialer til skræddersyning er grøn fleece og en strimmel rødt stof til bæltet. Yderligere detaljer - klokker og en taske til slikkepinde.

kostumer til det nye års eventyrfigurer
kostumer til det nye års eventyrfigurer

Tilmateriale, placer barnets t-shirt og tegn omridset med kridt. Øg længden, så kaftanen når knæene. Flad produktet lidt til bunden for en fri pasform på figuren. Skær tænderne ud på kanten af delen. Sy for- og bagside sammen langs skulder- og sidesømmene. Sæt klokker fast på sømmen.

Sy et bælte fra den røde stribe. Du kan bære en rød rullekrave under kaftanen. Leggings kan være stribede, sorte, grønne eller røde. For at sy kasketten skal du skære en trekant ud af grøn filt, til bunden svarende til hovedets omkreds, sy på den røde stribe til revers og sy siderne sammen. Sæt en klokke på enden af hatten. Julemandens hjælperkostume er klar.

eventyrheltekostume
eventyrheltekostume

Himmelske skabninger

Fenens hoveddekoration er en blød nederdel og vinger. Derudover kan du lave en tryllestav og en lille krone. Kostumet er syet af lette materialer: organza, tyl, chiffon, satin. Eventuelt er kjolens kant dekoreret med kunstige blomster. Brug en smart t-shirt eller bodysuit til toppen af kostumet.

Nederdelen vil blive syet af kiler. Jo bredere kilen er, jo mere storslået vil bunden af dragten vise sig. Før du skærer, er det nødvendigt at måle omkredsen af pigens bryst og dividere med 2. Du får en værdi, der vil være lig med det øverste snit af kilen. Vælg længden på nederdelen efter eget skøn. Det kan være op til knæet, og måske op til gulvet. Klip to satinstykker og to organzastykker ud. Fold derefter de to stykker af samme materiale sammen og sy langs siderne. Gør det samme med detaljerne i det andet stof. Du vil fåto nederdele. De skal kombineres på en sådan måde, at den gennemsigtige del ligger oven på den satinerede. Sy de øverste sektioner, og efter at have lavet en snøre, tråd elastikken.

Ærmer udskæres på samme måde som nederdele, kun størrelsen på den øverste kant skal være lig med omkredsen af armen med et tillæg på 6 cm. De øverste snit på ærmerne syes langs ærmegabene på bodyen. Det er tilbage at fastgøre vingerne og lave en tryllestav.

kostume af en eventyrhelt til en pige
kostume af en eventyrhelt til en pige

Fra ovenstående eksempler på skræddersyning er det tydeligt, at det er ganske muligt at sy nytårskostumer af eventyrhelte derhjemme på egen hånd. Hertil behøver du ikke have specialuddannelse og erfaring. Skab, skab og glæd dine børn!

Anbefalede: