Indholdsfortegnelse:

Buketter med slik til påsken - et godt tegn på opmærksomhed
Buketter med slik til påsken - et godt tegn på opmærksomhed
Anonim

Påskeferien fejres ikke på nogen bestemt dag, men i henhold til månekalenderen. Denne ferie er et symbol på det godes sejr. Den bevarer mindet om Jesu Kristi historiske offer i hele menneskehedens navn og hans hellige opstandelse. De fejrer højtiden, som regel, præsenterer påskekager og farvede æg for hinanden, såvel som gaver lavet af dem selv. Buketter med slik til påsken er en fin gave, der vil overraske og glæde din familie.

Buketter af slik til påske
Buketter af slik til påske

påskeferie

Påske er forudgået af en fantastisk syv ugers faste. På dette tidspunkt følger de troende visse regler, der begrænser sig til mad. Dagen før påske, den store lørdag, går folk i kirke, beder, bringer mad til templet for at oplyse det. Og søndag en gang om året bliver der sat indviet mad på bordet: Påskekage, ostemasse påske og farvede æg.

Lørdag er erstattet af lys søndag, og efter syv ugers faste kan du spise alle retter igen - salater, snacks, kager, slik.

Hvis du skal på besøg, så overvej slikbuketter (til påske) som en gavemulighed. Dette ukomplicerede "design" vil tjene som dekoration til det festlige bord.

Gaver tilpåske

Som regel er det i påsken sædvanligt at bytte farvede æg. Selv i oldtiden før Jesus Kristus blev ægget betragtet som et symbol på verden, universet i miniature. Nogle gamle folk troede, at dette var solen og livet, og som et tegn på tilbedelse og respekt malede de æg.

Buket slikroser
Buket slikroser

Nu er denne tradition blevet bevaret. Folk bliver ved med at male æg på forskellige måder, men påsken kommer efter en lang syv-ugers faste, så det er sædvanligt at give små gaver på denne ferie, som på enhver anden. Buketter af slik til påske vil komme til nytte. Sådanne gaver kan gives til kvinder i alle aldre.

Du kan lave buketter med slik til påsken med dine egne hænder, bare fyld op med papir, der nemt kan bøjes, tråd, lim og faktisk en æske slik.

Slikbuketter er en fantastisk gave

Vil du overraske dine kære? For at gøre en julegave mindeværdig? Bestil en buket slik til dem. Denne vidunderlige søde gave vil ikke efterlade nogen ligeglade. Til forårsfesten (8. marts) er en buket tulipaner det helt rigtige. En meget delikat flerfarvet buket vil glæde enhver kvinde, og dem med en sød tand vil blive glade.

Slik buket Tulipaner
Slik buket Tulipaner

Der kan også gives en buket slik til påsken. Det kan være meget lille eller stort, til mor, brud eller bror. En hel kurv, topiary eller en delikat blomst - der er et stort antal muligheder! Enig, en æske chokolade eller en chokoladebar ser norm alt og banal ud, og en spektakulær gave i form afsød buket vil imponere enhver.

Buketter med slik med deres egne hænder

Det er nok at vide lidt om blomsterhandler for at skabe smukke buketter af håndlavede slik. Det er vigtigt at kunne styre farve, alt skal se harmonisk ud. En kreativ og velsmagende dessert skal glæde øjet, være lys og bemærkelsesværdig.

Smukke buketter af slik
Smukke buketter af slik

For at lave en buket skal du træffe en række vigtige beslutninger:

  • Bestem udseendet af selve sammensætningen. Det kan være roser, tulipaner, vintergækker. Du skal bygge videre på præferencerne hos den person, som gaven er tiltænkt.
  • Beslut, hvilket design der vil se godt ud. Æske, træ eller kurv, buket eller topiary.
  • Find ud af, hvilke slik modtageren foretrækker, og prøv at gætte, fordi forskellige slik kan være nyttige til at skabe en række forskellige blomster. Til vintergækker har du brug for små slik, til tulipaner og roser - mere.
  • Tænk over indretningen af kompositionen. Måske vil det være sommerfugle eller hjerter, bånd eller blade. Alt er efter din smag, det vigtigste er, at det ser harmonisk ud.
  • Køb værktøjer til at lave en buket (limpistol, crepepapir, rhinsten eller bånd).

Oprettelse af en buket roser

Den måske mest almindelige buket er en buket "roser" slik. For at oprette det skal du bruge:

  1. Bølgepapir.
  2. Scotch.
  3. Limpistol.
  4. Saks.
  5. Candy.
  6. Træpind.

Klip kronbladene i forskellige størrelser ud, du kan have forskellige farver. Vi lægger slik i kronbladet og vikler kanterne. Derefter limer vi dem på en træpind med en pistol og fortsætter med at lime resten af kronbladene i en cirkel. Dekorer den resulterende rose med kronblade.

En buket "Roses" slik er en vidunderlig gave til enhver lejlighed.

Uanset hvilken gave du giver, er din opmærksomhed altid mere værdifuld. Og hvis opmærksomheden ledsages af en håndlavet gave, vil din elskede blive glad.

Anbefalede: