Indholdsfortegnelse:

Sådan laver man et DIY-påfuglekostume
Sådan laver man et DIY-påfuglekostume
Anonim

Til ferier og maskerader elsker piger i alle aldre at klæde sig ud i kostumer. Desuden er billederne af det retfærdige køn valgt lyse. For eksempel er påfuglekostumet meget populært. Sådan laver du det, læs nedenfor.

Danserkostume

Nytårs påfuglekostume
Nytårs påfuglekostume

For at optræde til en skolefest eller firmafest, syr piger ofte fantastiske sceneoutfits til sig selv. Påfuglekostumet viser sig at være meget spektakulært og lyst. Hvordan opretter man det?

Kostumet er baseret på en lilla eller lilla badedragt. Det kan både være adskilt og fusioneret. Du kan tage lange handsker til at matche den. Men en spektakulær nederdel skal sys. For at outfittet skal være nemt at flytte rundt på, skal det være frit. Derfor klipper vi en solnederdel af turkis stof. Vi syr en påfugl "hale" til den. Hvis du finder et passende stof med et mønster af lyse fjer i butikken, skal du betragte dig selv som heldig. Men hvis du ikke kan købe noget lignende, skal tegningen påføres materialet manuelt. For at gøre dette har du brug for stofmaling. Ved hjælp af konturen tegner vi konturerne af fjerene og fylder dem derefter med farvede pigmenter. Vi syr "halen" til nederdelen, og kostumet er klar. For at gøre looket endnu mere interessant kan du indsætte en påfuglefjer i frisuren.

Suit til børnehave

Nytårs påfuglekostume
Nytårs påfuglekostume

Piger prøver ofte billeder af forskellige fugle. Derfor bruges nytårspåfuglekostumet i børnehaver hvert år. Hvordan laver man det? Det skal være baseret på en blå eller lilla badedragt. Hvis der ikke er et sådant hus, kan du bruge en rullekrave eller en T-shirt. Toppen af denne beklædningsgenstand skal gøres festlig. Vi broderer halsen på en badedragt, rullekrave eller T-shirt med rhinsten eller store perler.

Lad os nu gå videre til at lave bunden. For at sy en nederdel skal du bruge fire farver tyl. Vi skærer stoffet i rektangler og snor dem på et elastikbånd. Således vil det vise sig at skabe det første lag af nederdelen. Dette vil være basen. I henhold til samme skema er det nødvendigt at lave en underkjole, hvortil 10-15 udskæringer af lang tyl skal fastgøres. De vil symbolisere halen. Påfuglekostumet er klar. Det er tilbage at lave en krone af fjer. Vi syr en paptrekant til et bredt elastikbånd. Vi dekorerer emnet med rhinestones. Og så skal der limes 5-7 farvede fjer på bagsiden af kronen.

Billede til en matinee

DIY påfugl kostume
DIY påfugl kostume

Et påfuglekostume til en pige kan laves på få timer. Dens grundlag vil være en blå eller lilla jakke. Det er ønskeligt, at det er dekoreret med pailletter. Den anden komponent i påfuglekostumet er nederdelen. Det skal være lavet af tyl. Rektangler i flere lyse farver er spændt på et elastikbånd.farver. For at få en farvet nederdel til at ligne en påfuglhale, skal du lave konturer af fjer fra filt. Vi laver emner. De skal bruge mindst 20 stykker. Vi skærer en oval ud af brunt stof og cirkler fra grøn, blå og blå. Nu limer vi delene til hinanden i lag, og syr derefter emnerne fast til skørtet.

Styliseret påfugl

påfuglekostume til piger
påfuglekostume til piger

Billedet af en elegant fugl til en lille prinsesse kan laves til en lille af tyl og fjer. Som i andre variationer vil et påfuglekostume til en pige blive skabt af en fluffy tutu-nederdel. Vi gør det på nøjagtig samme måde som i nogen af de foregående afsnit, men ikke kun tyl, men også påfuglefjer skal sys til elastikbåndet. Hvor kan man få dem? Du kan købe farvede fjer i enhver håndværksbutik.

Nederdelen skal bæres enten over en badedragt eller over en lys body. Barnet skal føle sig godt tilpas i kostumet. Du kan supplere billedet med ansigtsmaling, som skal dekorere ansigtet og hænderne. Fra sko er det bedre at foretrække lyse sko eller kludde balletlejligheder.

Babydragt

påfugle kostume
påfugle kostume

I dette outfit vil barnet ikke kunne bevæge sig, fordi påfuglehalen er skabt specielt til fotograferingen. Men sikke smukke og lyse billeder du kan tage på denne måde! Det er ikke svært at lave et påfuglekostume med egne hænder. Det vigtigste her er halen, som består af fjer. De skal laves af filt. Hvordan gør man det? Klip en oval ud af brunt stof. På en skrivemaskine behandler vi kanten af en geometrisk figur med en grøn zigzag. Turkis stofcirkel skal skæres. Lim cirklen til midten af ovalen. I midten af denne detalje vedhæfter vi en stor skinnende blå perle. En komponent af halen er klar. For et fuldgyldigt kostume skal du lave omkring 33 stykker. Alt vil afhænge af barnets højde og bygning.

Anbefalede: