Indholdsfortegnelse:

Mønster på en kjole med et ærme i ét stykke (foto)
Mønster på en kjole med et ærme i ét stykke (foto)
Anonim

Foråret er på vej, hvilket betyder, at det er tid til at tage kjoler på. Enhver kjole ser meget feminin ud på figuren og ser imponerende ud. Lad os prøve at finde ud af, hvilke kjoler der passer til hvem.

One Piece Dress

Denne kjole vil altid være relevant, fordi den giver en særlig femininitet til den, der bærer den. Kjolemønsteret med et ærme i ét stykke er anderledes ved, at der ikke er nogen søm mellem ærmet og overdelens detaljer. Der er ingen kantet, der er iboende i modeller med indsatte ærmer.

kjolemønster med ærmer i ét stykke
kjolemønster med ærmer i ét stykke

Denne version af kjolen giver dig ikke mulighed for tydeligt at bestemme, hvor skulderlinjen ender. Med denne model kan du understrege dine håndleds skrøbelighed og elegance.

Strikket kjole

Hvis du hurtigt skal opdatere din garderobe, så er den bedste mulighed at sy en strikkjole. Mønsteret af en kjole med et ærme i ét stykke er enkelt, og dets skræddersyning vil ikke tage meget tid. Vær derfor opmærksom på denne mulighed.

mønster af en kjole med et ærme i ét stykke fra jersey
mønster af en kjole med et ærme i ét stykke fra jersey

På sådan en kjole behøver du ikke lave tucks, i hvert fald, dekan ikke gøres, hvis dit strik har tilstrækkelig stretch, såsom smørstrik.

Mønsteret kan laves direkte på stoffet, eller du kan tage en færdigsyet kjole og cirkle om detaljerne. Det strikkede kjolemønster med ærmer i ét stykke er meget enkelt og kan laves uden selv at være syprofessionel. Sømrum kan være minimale.

Når du arbejder med strik, skal du følge visse krav, ellers bliver dit kjolemønster med et ærme i ét stykke forkert. Du kan ikke strække lærredet, når du skærer. Det er bedst at markere skærelinjerne på stoffet med kridt. jersey-kjolemønsteret i ét stykke er en favorit blandt mange kjolemagere.

Det er bedst at sy detaljerne i strikkede stoffer på en speciel overlock-symaskine eller med en dobbeltnål på en almindelig symaskine.

Silkekjole

En kjole med et silkeærme i ét stykke ser meget elegant ud. Norm alt er det en kjole med flagermusærme eller kimonoærme.

kjolemønster med burda i ét stykke ærme
kjolemønster med burda i ét stykke ærme

Mønsteret på en kjole med et ærme i ét stykke ("Burda Moden" tilbyder ofte sådan) er enkelt. Men at skræddersy det har sine egne karakteristika. En silkekjole kan enten være foret eller uforet. Foring er påkrævet, hvis skræddersyet silken er gennemskinnelig, eller hvis din kjole vil være stram.

Bemærk venligst, at silkestof norm alt krymper efter vask, så før åbning skal det være prodecat, det vil sige vasket. Silke skal vaskes i koldt vand med tilsætning af shampoo. Tør dette stof på et skyggefuldt og køligt sted.

Du skal også skære den korrekt. Hvis du har et kjolemønster med et 3/4 ærme i ét stykke, skal du først lægge silken på en overflade, der allerede er dækket af fleecy materiale. Dette vil få din silke til at holde bedre.

Mønsteret på en kjole med et ærme i ét stykke til en pige i dette tilfælde er allerede lavet med sømrum, da det er bedre at fastgøre et papmønster til stoffet i godtgørelseszonen. Når du syr silke på en skrivemaskine, er det bedst at sætte tyndere nåle der og sørge for, at de er helt nye, der var ingen ruhed på dem. Kjolemønsteret med et ærme i ét stykke, hvis billede du allerede har set, er enkelt.

Klæd på tykke mennesker

Hvis dine parametre er langt fra modellen, og andre anser dig for komplet, så skynd dig ikke at blive ked af det. Ved hjælp af velsyet tøj kan du skjule dine skavanker og fremhæve dine styrker.

kjole mønster med et stykke ærme for fuld
kjole mønster med et stykke ærme for fuld

Et mønster af en kjole med ærmer i ét stykke til hele er i et særligt magasin "Burda Moden". Hvis dine parametre er lidt mere end model, så er to-lags kjoler perfekte til dig, hvis øverste lag er lavet af satin, og det nederste lag er lavet af blondemateriale. I sådan en kjole er den optimale ærmelængde trekvart, en kappe, bolero eller tippet vil passe dig.

Kjoler, der passer til dig, er en kappe-kjole, en morgenkåbe. Vælg lette, næsten vægtløse stoffer til syning.

græsk outfit

Til sommersæsonen kan du vælge en kjole, derser imponerende ud, og samtidig er den nem at sy. I dette tilfælde er en kjole i græsk stil ganske passende.

kjolemønster med ærme i ét stykke 34
kjolemønster med ærme i ét stykke 34

Et kjolemønster med et ærme i ét stykke er valgfrit i dette tilfælde. Du skal bruge tre til fire meter materiale, der er draperet i folder. Det kan være chiffon, satin, silke, satin, fløjl.

Først skal du markere midten af materialet med kridt. Det er her skuldrene vil være. Afsat femten centimeter ned, vil et ærmegab til hovedet dukke op her. Armhullet skal gøres omhyggeligt, det kan være rundt, det kan være ov alt eller rektangulært. Marker det sted, hvor bæltet vil være på kjolen, og bind taljen med et bånd. Glem ikke at afslutte stoffets kanter, så de ikke flosser. Du kan bruge en symaskine, eller du kan gøre det i hånden.

Læderkjoler

Ægte læder er et interessant materiale, hvorfra du, hvis det ønskes, kan skabe fremragende produkter. Mønster på en kjole med et ærme i læder giver dig mulighed for at skabe en smuk kjole, som du kan have på til en aften i byen og ikke kun.

kjolemønster med et ærmefoto i ét stykke
kjolemønster med et ærmefoto i ét stykke

Når du går i butikken for at købe læder, skal du huske, at det sælges i stykker. Derfor skal du på forhånd beregne, hvor meget hud du skal bruge. For at gøre dette skal du have et færdigsyet kjolemønster med et ærme i ét stykke.

Før du syr et læderprodukt, skal du sy det af et billigere materiale. Så du kan tjekke, hvordan den sidder på din figur. Når du syr læder på en symaskine, anbefales det at oliere læderet pådenne sektion med solsikkeolie, så din maskinfod vil bevæge sig bedre.

Du behøver næsten ikke at vaske en læderkjole. Det er bedre at tage det til renseriet. Alle tips gælder også for kunstlæder, men det bliver nemmere med det, da det sælges i metervare.

Lørekjoler

Lin er et smukt naturmateriale, som en bred vifte af produkter er lavet af. En hørkjole er perfekt til at have på i sommervarmen.

Der findes et mønster af en kjole med et ærme i ét stykke til hør, men nogle funktioner ved at skære hørstof skal tages i betragtning. Linned kan krympe meget ved vask. Derfor skal du først købe ti procent mere af dette stof, og sørg for at vaske og tørre det, før du skærer det.

Printkjole

Chintz er et velkendt materiale, der er billigt og fås i en lang række farver. Det er derfor, han er så populær. Af dette materiale får du en fantastisk kjole til sommeren.

kjolemønster med et ærme i ét stykke til en pige
kjolemønster med et ærme i ét stykke til en pige

Mønsteret på en kjole med et ærme i et stykke af calico er meget enkelt, og det er ikke engang nødvendigt at tage det fra magasiner. Du kan skære direkte på stoffet. Du kan sy en kjole med lang print til dig selv på bare en time.

Til dette skal du bruge: to meter chintzstof, tråde, der matcher farven, skrædderkridt, saks og lineal, en symaskine og en overlocker. Fold stoffet på midten, så det ender med en firkant.

Tegn en cirkel på stoffet med kridt, lav en halsudskæring. Som et resultat skal der opnås to dele, som er i formligner en kegle med en afkortet top. Skal have to sidesømme.

Sidsømmene syes på en symaskine eller overlocker. Du skal efterlade 27 centimeter på hver side til ærmegab. Fra resterne af materialet skal du lave et bælte halvfems centimeter langt og ti centimeter bredt, som du vil forme taljen med. Kjolemønsteret med et ærme i ét stykke, hvis foto er i magasinet, er også velegnet til chintz.

Denne kjole kan bruges med både sandaler og høje hæle. Den er velegnet til en simpel gåtur og til en aften i byen.

Chiffonkjole

Chiffon er et meget smukt tyndt stof, som du kan skabe en fantastisk kjole af. Men hvis du ikke har meget erfaring med dette stof, så er det bedre for dig at begynde at sy løse modeller fra det, da chiffon har en tendens til at "sprede sig" i sømmene. Et kjolemønster med et 3/4 ærme i ét stykke til chiffon er velegnet.

Hvis du skærer chiffon, skal du sørge for at bruge mønstre. Før du skærer, er det tilrådeligt at lægge en flanneletdug eller et tungt tæppe på bordet, så det vil være mere bekvemt for dig at skære. For at gøre klipningen nemmere kan du spraye chiffonen med hårspray. Samtidig skal nålene, som du vil feje chiffonen med, være jævne uden hak.

Kjolemønsteret i ét stykke ærme er meget velegnet til chiffon, og det vil ikke være svært for dig at sy sådan en kjole. Halsen på sådan en kjole vil være V-formet, og den skal bearbejdes med en piping.

For- og bagstykket skal foldes sammen og derefter sys side- og skuldersømme. Bemærk venligstat trådene til sådant arbejde skal være tynde for ikke at rive stoffet i stykker. Hvis du vil bearbejde dem på en overlock, så vil en tre-trådet søm være nok, mens du skal bruge tråde, der ikke er tykkere end nummer 40.

For det første er sømme og snit overlocket. Og så er kanterne på ærmerne og bunden af kjolen syet på en symaskine. Vi bestemmer, hvor taljen er på vores kjole, og syr et elastik der. Det er tilrådeligt at sy den med to linjer.

One Piece-kjolemønster

Du kan sy sådan en kjole ved at følge instruktionerne fra Burda Moden-magasinet. For at få aftenversionen skal du tage fire meter silkestof med en bredde på 140 centimeter. En 60 cm skjult lynlås vil være praktisk.

Mønstersættet indeholder en forreste hylde, som skæres sammen med ærmerne, en bagside med et ærme, en sidedel og en beklædning af nakken på ryggen. Der er en fold på forsiden, der skal lægges og fejes op, dens fold er strøget og syet på en symaskine.

kjolemønster med et ærme i ét stykke til en pige
kjolemønster med et ærme i ét stykke til en pige

Fra hjørnerne er det nødvendigt at sy sidedelene, mens justeringerne for og bag er indhakket i hjørnerne. De nederste dele af ærmerne syes til ærmernes hel-stykkede dele og sys derefter ind i sidedelenes ærmegab fra hjørne til hjørne.

Kjolen er vendt med vrangen ud, du skal overkaste det indvendige snit i den forreste halsudskæring. Sy skuldersømmene og de øverste sømme på ærmerne med en enkelt linje. Herefter vendes kjolen ret ud. Nederste søm tillægstryges på vrangsiden, og så kan de sømmes i hånden.

De midterste sektioner af bagdelene behandles som følger: en skjult lynlås er syet til dem. Skjulte lynlåsender forbliver synlige.

Anbefalede: