Indholdsfortegnelse:

I det nye år, for at grine, syr vi et harekostume med et barn
I det nye år, for at grine, syr vi et harekostume med et barn
Anonim

Nytår er en højtid, der ikke kun er elsket af børn, men også af voksne. Det skaber en speciel atmosfære af mirakel, glæde, hvad der er fantastisk her, meget tæt på os.

En hale, ører og en gulerod – der kom en hare ud af en mink…

hare kostume
hare kostume

Lad os lave en reservation med det samme: et harekostume kan laves til både børn og voksne. Lad os først tale om muligheden for babyer.

Kostumet består af en jumpsuit, hestehale, ører og en gulerod. Dragten er selvfølgelig hvid. Selvom du lader fantasien tage over, kan du sy den i rosa, og i blå toner og i farven kaffe med mælk - hvilket stof du vælger. Et harekostume kan sys selv af gammelt sengetøj, dekorere det med konfetti-glitter, brodere det med en tynd funklende "regn", dekorere det med frodigt juletræslam. Og hvis der er silke eller satin, velour eller fløjl, plys, så vil hare-"outfittet" vise sig at være helt smart!

Vi laver jumpsuiten i ét stykke. Du kan sy en hætte til den, så bliver hovedet på "kaninen" også hvidt. Få imiteret pels i lyse farver - hvis ikke ren hvid, så delikat, pastel. De skal dække manchetterne på outfittet,sy en strimmel pels som krave. Vi laver pelskanter og i nærværelse af en hætte. Her er harekostumet næsten klar. Låsen er på forsiden. I sin kvalitet er en lang slange eller snag-knapper syet ind. En række små hvide knapper er også velegnede. Sørg for, at dit barn nemt kan tage den på og føle sig godt tilpas i selve kjolen.

hare karneval kostume
hare karneval kostume

Nu ørerne. De er syet separat, dobbeltsidet. Pink på indersiden og hvid på ydersiden. Ydersiden kan skræddersyes af pels. Dit kaninkostume kan være med opretstående eller hængende ører. I begge tilfælde skal de proppes lidt med polstring af polyester eller bomuld for at holde formen. Når du står, sys en speciel pude indeni. Så er de fastgjort til emhætten. Som et dekorativt element (en hyldest til det nye år) syr vi ørerne med en figur "regn". I det tilfælde hvor outfittet er uden hætte, kan de syes til en bøjle-hårnål, som er forpakket med hvidt stof.

Sko er selvfølgelig ønskeligt for at matche alt tøjet. Sneakers, sneakers, sko, støvler er velegnede … Hvis sidstnævnte er pels trimmet, fantastisk. Hvis ikke, ikke noget problem. Bare gør benene på overallerne lange nok, så skoene næsten er skjult. Og kigende ender kan simpelthen forsegles med hvidt papir ved hjælp af klæbende tape.

voksen kanin kostume
voksen kanin kostume

hestehale. Gør det let. En lille oval taske er syet af pelsen, fyldt med bomuld og syet, hvor den skal. Lad ham dingle sjovt, når han går - dette får dragten til at se mere rørende ud.

Så voresKarnevalsharekostumet er næsten klar. Det handler om guleroden og "hare"-mundkurven. Du kan bruge en rigtig gulerod, vælg bare en større, og lim en grøn "regn" som toppe. Eller klip det ud af træ, lim det ud af papir og mal det. "Regn" - toppe er tilbage.

"Næseparti" - vi tegner det lige på barnets ansigt. Velegnet sort kosmetisk øjenbrynsblyant, eyeliner, blush og skygge. Øv dig, og du vil få en meget charmerende kanin!

Nogle præciseringer

Dette kostume er universelt - det er lige velegnet til både drenge og piger. Varianter af det - hvis der er en fluffy lille hvid hat eller en hvid kasket, en baseball cap, så er ørerne fastgjort til den. Til en pige er en hvid nederdel velegnet i stedet for en jumpsuit.

Et harekostume til voksne minder meget om et barns. Det er muligt at ændre nogle detaljer - en kort nederdel med en pelskant, høje støvler, også trimmet med pels, dette er en kvindelig version. Hvid smoking og bukser, bunny maske - han.

Anbefalede: