Hvordan syr man et Malvina-kostume?
Hvordan syr man et Malvina-kostume?
Anonim

Ny tid giver os nye idoler, og i dag er Winx-feer meget populære blandt piger. Før nytårsferien er butikshylderne fyldt med kostumer af karakterer fra tegneserien af samme navn. Men der er karnevalsbilleder, der er ude af tiden, såsom Snowflakes og Malvinas.

malvina karneval kostume
malvina karneval kostume

Lad os lave Malvinas outfit med vores egne hænder. Hvad er kostumet lavet af? Malvina er en pige med blåt hår, så hovedelementet i karnevalskostumet er en blå eller blå paryk. Også nødvendige elementer i kostumet er en elegant kjole, en stor sløjfe på hovedet og pantaloons.

Hvis din datters garderobe har en smuk elegant pastelfarvet kjole, så er Malvinas kostume næsten klar. Hvis ikke, så skal kjolen købes eller sys.

Hvis du syr en kjole af chiffon og jacquardsatin i samme farve, så vil Malvinas karnevalskostume være meget delikat og luftig. Toppen af kjolen er skåret ud af satin. Til et mønster kan du bruge en T-shirt, der passer godt til barnet: sæt den på stoffet, cirkulér den, tilføj tillæg til sømmene, klip den ud og sy den. Indsæt en skjult lynlås på bagsiden. Kjolens nederdel består af tre lag chiffonflæser. Dikkedarerne skal laves dobbelte, med en forskel på to centimeter. Mestden nederste række af dikkedarer skal være af en sådan længde, at pantaloons kan ses, omtrent til knæet. De næste dikkedarer er fem og ti centimeter kortere. Vi skærer strimler af stof fra chiffon langs skrå, jo længere, jo mere storslået vil kjolen være. På bunden af flæsen behandler vi med en "zigzag" søm, på toppen - vi samler den op til den nødvendige bredde. Sy til toppen af kjolen. Ærmer kan være af to typer: "lanterner" eller "vinger". For "vinger" skal du skære en oval ud af chiffon, bøje den i halvdelen og sy den til kjolen og lægge folderne. Ærmer - "lommelygter" skæres meget bredt ud og samles derefter langs armen fem centimeter fra kanten.

malvina kostume
malvina kostume

Nu skal du sy pantaloons, der vil komplementere Malvinas kostume. For at bygge et mønster kan du bruge aflange brede shorts, indsætte elastikbånd i bæltet og langs bunden af benene. Ben kan dekoreres med flæser eller blonder. Fra under kjolen skal pantaloons se ud omkring 15 centimeter.

Malvinas kostume skal dekoreres med et bredt sløjfebælte. For at gøre dette skal du klippe en strimmel på 150 centimeter lang og 20 centimeter bred ud af satinstof, folde den på midten med forsiden indad og sy den, efterlad et usyet sted til udskiftning. Vend derefter bæltet vrangen ud, stryg det og sy hullet.

malvin kostume
malvin kostume

Hvad er Malvinas kostume uden en blå frisure? Du kan købe blåt kunstigt hår i butikken, eller du kan lave din egen paryk af farvet papir. Som udgangspunkt vil vi bruge enten en ramme lavet af elastisk pap eller en let strikhue,som efterlader panden åben. Vi tager tynde ark papir med en bredde på cirka 30 centimeter og skærer dem i centimeterstrimler, der ikke når kanten af arket. Så krøller vi disse strimler med en blyant, en skarp saks eller et krøllejern. Vi syr eller limer krøller til basen og danner Malvinas frisure. Vi binder en storslået sløjfe og ved hjælp af usynlig fastgør vi den til parykken. Malvinas kostume er klar.

Anbefalede: