Påskeharen i billeder - fra enkel til kompleks
Påskeharen i billeder - fra enkel til kompleks
Anonim

Påskeharen er ikke et typisk og traditionelt symbol for vores russiske kultur i fejringen af påsken. Vi er tættere på krashenki, en festlig kage og en lille muffin i form af lærker. Men for nylig, efter det stadigt stigende antal turister, der har været i udlandet, bliver den søde vestlige påskehare mere og mere populær hos os. Desuden har han den magiske evne til at samle farverige chokoladeæg i sin rede, gemt i det mest afsidesliggende hjørne af huset eller haven. Sådan en vidunderlig ejendom kunne simpelthen ikke gå ubemærket hen af vores lille søde tand. Og nu, efter Sankt Nicholas, som først for nylig begyndte at lægge overraskelser ud til vores børn under puder om natten, har påskeharen også næsten trådt en sti i vores haver. Og for at den ikke bliver tilgroet med græs og ikke farer vild blandt buskene, er det værd at placere dens symbolske billeder i huset.

Skab et eventyr med børn

Påskeharen, skabt med dine egne hænder og på tærsklen til ferien, kærligt placeret på det mest fremtrædende sted, vil bringe varme og glæde, fylde husets atmosfære med forventningen om et mirakel. Og det er selvfølgelig bedst at lave dettetryllekunstner med børn, fordi børn er tættest på et eventyr. Giv dem materialer, foreslå en retning inden for teknologi, og de kan nemt tænke på detaljerne og billedet selv.

Fra simpel til kompleks

Selv med fremkomsten af forskellige nye teknikker tegner og anvender de enkleste og mest tilgængelige for børn i alle aldre selvfølgelig stadigvæk.

Påske hare
Påske hare
påskeharen gør det selv
påskeharen gør det selv

Den næste med hensyn til kompleksiteten af udførelsen kan være en påskehare, lavet ved hjælp af en kombination af de to foregående teknikker, men ikke på et fly, men i volumen. En æggeskal blev taget som model til fremstillingen, hvorfra indholdet forsigtigt blev blæst ud.

Påske hare
Påske hare

Her er en enkel version af påskeharen, der kan samles ved hjælp af farverige grosgrain-bånd.

påskehare rep bånd
påskehare rep bånd

Muligheden for at male på sten vil være sværere. I hænderne på en mester bliver dette kolde materiale virkelig til et kunstværk.

påskehare sten maleri
påskehare sten maleri

Du kan lave hele påskesammensætningen med dine egne hænder uden at ty til brugen af yderligere formularer. For eksempel er et æg lavet ved hjælp af papmaché-teknikken.

papmache påskehare
papmache påskehare

Du kan skabe fundament alt anderledes hjemmelavede produkter, hvis du bruger forskellige teknikker til at arbejde med stoffer. Der er ingen meget simple muligheder her. Faktisk, for at sy en kanin fra stof, skal du have et vellykket mønster, og derefter sy alle detaljerne i det rigtigerækkefølge og meget pæn. Og fuldend arbejdet ved at tilføje de mindste detaljer med broderi eller applikation på stof. Her er eksempler på, hvordan det kan se ud, når det er færdigt.

påskeharen syr vi selv
påskeharen syr vi selv

Og dette er en stilfuld påskehare lavet af stof ved hjælp af Tilda-dukketeknik.

Påskeharen Tilda
Påskeharen Tilda

Den næste i kompleksitet er en hare lavet ved tør filtning. Sådan ser det ud på billedet.

påskekanin tør filtning
påskekanin tør filtning

Fans af plasticine-kreativitet kan tilbydes at lave sådan en magisk hare af polymerler. På billedet er der udover "øret" også et hus til ham, lavet ved hjælp af quilling-teknikken.

påskehare polymer ler
påskehare polymer ler

Der er stadig mange muligheder for manuel kreativitet i at lave en påskehare. Og den eneste begrænsning i at vælge en metode til håndarbejde kan kun være dit ønske, fantasi og dygtighed. Men uanset hvilken teknik du vælger, vil værdien af det arbejde, der udføres udelukkende og med kærlighed, forblive uændret.

Anbefalede: