Indholdsfortegnelse:

Spørgsmål med erfaring: hvad hedder tønden med tallet 90 i den russiske lotto. Lotto regler
Spørgsmål med erfaring: hvad hedder tønden med tallet 90 i den russiske lotto. Lotto regler
Anonim
hvad hedder tønden med nummer 90
hvad hedder tønden med nummer 90

I dag er der ikke i nogen af de civiliserede lande en person, der ikke har en idé om lotto. Og selvfølgelig er hver af os i stand til selv halvt vågent at sige, hvad navnet på tønden med tallet 90 har. Spillets historiske hjemland er Europa. Det russiske navn "loto" kommer fra Frankrig - "Loto" og fra Italien - "Lotto". I lande, hvor den engelsktalende befolkning hersker, kaldes lottoen "Bingo", som betyder "Sejr", "Ja", i SNG-landene bærer den det navn, som blev erhvervet under zarernes regeringstid i Rusland - "Russisk Lotto".

"Russian Lotto" - universets spil

Den mest udbredte lotto i Rusland var i sovjettiden. Dette er tidspunktet, hvor alle fra ung til gammel vidste, hvad navnet på tønden med tallet 90 havde.

Sovjetiske familier foretrak at bruge deres fritid på at spille loto. Man skal blot huske, hvordan loto-spillet i 90'erne var et vellykket alternativ til tv i mange familier.dedikeret hele aftener. Evnen til at involvere alle familiemedlemmer i fælles fritid, uanset alder og lærdomsniveau - det var hovedårsagen til efterspørgslen efter spillet.

Hvad gør spillet fantastisk?

I dag er det at spille loto ikke bare et interessant, spændende tidsfordriv, men også en chance for at vinde en værdifuld præmie. Mange af os værner om håbet om at vinde den eftertragtede, men næsten uopnåelige, individuelle bolig eller køretøj i lotteriet. For et par år siden, med lanceringen af så massive lotterier som Superloto og Your Lotto, fik russisk lotto en chance for et nyt liv, og enhver russisktalende seer, selv de der ikke vidste dette før, huskede, hvad navnet på tønde var med nummer 90 og hans 89 venner.

Keg-navne. Oprindelse

tøndenavne i russisk lotto
tøndenavne i russisk lotto

Navnene på tønder i russisk lotto afspejler al rigdommen i den århundreder gamle russiske fantasi. Her er nogle af dem:

  • "bedstefar" (90), "bedstemor" (80);
  • "kringler" (88);
  • "økse" (7), "hatchets" (77);
  • frem og tilbage (69);
  • "halvt hundrede" (50);
  • "halvt spørger vi" (48);
  • "krøllet" (33);
  • "at spise alene" (41);
  • “svane” (2), “gæs-svaner” (22);
  • "point" (21);
  • "trommestikker" (11);
  • "for tre" (3);
  • "tæller" (1).

Hvert af ovenstående navne på tønder i lotoen har en vis logisk forklaring. For eksempel er "bedstefar" (90) den "ældste" blandt tønderne, og dens navn afspejler fuldt ud dette, "svane" (2) - tallet "to" svarer tilsvanen med sin lange hals, "svanegæs" (22), som betyder gås og svane (gåsen har også en lang buet hals); "økse" (7) - en grafisk gengivelse af tallet "syv" som en økse, "akser" (77) - to syvere, dvs. to økser og så videre.

At spille loto er ikke kun spænding og adrenalin, men også en slags eksamen for opmærksomhed. Det er værd at blive distraheret og kun mangler ét navngivet nummer, da gevinsterne bogstaveligt t alt kan "flyde væk" fra hænderne.

Spilregler

Intrigen opretholdes fra første til sidste øjeblik af spillet. Både én person og flere deltagere kan vinde på samme tid.

Antallet af spillere er ikke begrænset og har en tendens til uendeligt. En af spillerne er lederen. Norm alt er dette en person, der husker nøjagtigt de originale navne på fustager i russisk lotto. Værten kan også deltage i spillet som en fuldgyldig spiller med spillekort. Værten bliver højtideligt præsenteret for en pose tønder med en pålydende værdi fra et til halvfems. Et obligatorisk forberedelsesmoment til spillet er processen med at gengive i spillernes hukommelse, hvilket navn tønden med nummer 90 og dens modstykker har. Inden spillets start blandes fustagene i posen grundigt.

Hver spiller modtager (ifølge gamle skikke) fra et til tre kort. Der er tre rækker med tal på kortene. Der er 9 celler i hver række, hvoraf 5 er optaget af tal, og du skal spille med dem.

navnet på tønderne i lotto
navnet på tønderne i lotto

spilbestilling

Føreren tager uden at se en fustager op af posen, kalder den højt og lægger den til side, spillernegang, tjekker de, om der er et sådant nummer på deres kort, hvis der er, streger de det ud.

Det skal huskes, at det samme tal kan gentages i flere eksisterende kort, og du skal strege det ud i det hele.

Traditionelt er vinderen den spiller, der har streget alle tallene over på et af sine kort. Men der er andre varianter af spillet, som nævnt ovenfor, hvor der kan være flere vindere. I "Short Lotto"-varianten af spillet er vinderen den, der har streget alle tallene over på en af linjerne på ethvert kort på hånden. Hvis spillet går i "tre gange tre"-tilstanden, vil vinderen være den, der først lukker bundlinjen på et af de tilgængelige kort. Når en af spillerne lukker den øverste linje, fordobler alle undtagen den, der lukkede dem, deres indsatser. Ved slutningen af midterlinjen tager spilleren en tredjedel af indsatsen.

Anbefalede: