Indholdsfortegnelse:

Francesco Carrozzini: biografi og karriere
Francesco Carrozzini: biografi og karriere
Anonim

En af de veletablerede instruktører til dato er Francesco Carrozzini. Ung og talentfuld udgav han omkring et dusin kortfilm, der blev præsenteret på forskellige filmfestivaler.

Francesco Carrozzini. Biografi

9. september 1982 i Italien i provinsbyen Monza (en forstad til Milano) blev Francesco Carrozzini født. Lille Francescos biografi er ikke for stor, lidt er kendt i dag. Min far var chefredaktør for magasinet Vogue. Hans mor, Franca Sozzani, er en prisvindende kunstskribent, som har skrevet adskillige modebøger.

Francesco Carrozzini
Francesco Carrozzini

Francesco Carrozzini har været omgivet af musikere, kunstnere og skuespillere siden barndommen. Som teenager begyndte han sammen med sine kammerater at optage sine første kortfilm. Francesco blev så passioneret omkring instruktion, at han flyttede til Los Angeles i 1999 for at studere instruktør på University of California. Derefter vendte Carrozzini tilbage til Milano og studerede filosofi på det lokale universitet. Efter nogen tid rejste den unge mand til New York, hvor han ernu.

Francesco havde en affære med sangerinden Lana Del Rey. De blev første gang set offentligt i sommeren 2014. Ifølge mediet slog parret op, men der var ingen officielle udtalelser om opsigelsen af forholdet.

Karriere

Francesco Carrozzini fungerer ikke kun som instruktør, men også som producer og kameramand. Han har fjorten film til gode, blandt dem tretten kortfilm og en dokumentar kaldet Franca. Kaos og kreativitet. Filmen fortæller om Francescos mor - Franca Sozzani, om hvordan hun byggede sin karriere op og kæmpede for afrikanske kvinders rettigheder. Der lægges også vægt på Sozzanis forhold til sin søn, der fungerede som producer og instruktør af dette billede. Det tog fire år at optage filmen, hvor der blev indsamlet en masse materiale: fotografier, interviews, videoer. Ifølge Sozzani og Carrosini selv lærte de meget, mens de arbejdede på filmen.

Francesco Carrozzini biografi
Francesco Carrozzini biografi

Og Francesco Carrozzini fik sit første job i en alder af nitten fra det italienske MTV. Dette blev efterfulgt af ordrer fra reklamebureauer, og i 2006 begyndte den unge instruktør at filme en dokumentar om det polske Virzalin-teater.

Instruerede videoer til The New York Times med berømte skuespillerinder som Natalie Portman og Charlize Theron. Nogen tid senere blev hans korte psykologiske thriller 1937 præsenteret på filmfestivalen i Venedig. På samme festival blev den ovenfor beskrevne film om Frank præsenteret, som også bliver vist i Mumbai, Vancouver og Tallinn. Mig selvFrancesco udt alte, at han i øjeblikket arbejder på en anden film, som er en spillefilm.

Foto

Som fotograf har Francesco Carrozzini etableret sig i Esquire, Rolling Stone, Vogue, Vanity Fair, The Wall Street Journal og andre publikationer.

fotograf Francesco Carrozzini
fotograf Francesco Carrozzini

Han viste sig bemærkelsesværdigt godt i portrætgenren, idet han organiserede sine egne fotoudstillinger i maj 2007 og 2010, også i maj og september 2015. Francesco har arbejdet med stjerner som Angelina Jolie, Cate Blanchett, Robert De Niro, Scarlett Johansson og Milla Jovovich, samt politiske personer som Goodluck Jonathan, Tony Blair, Michael Bloomberg m.fl. I et interview sagde Francesco, at han begyndte at fotografere helt ved et uheld. Det var bare en hobby. Vi håber, at Francesco vil blive endnu mere berømt inden for film og fotografi.

Anbefalede: