Hvordan et stolebetræk kan forvandle dit hjem
Hvordan et stolebetræk kan forvandle dit hjem
Anonim

Møbler i huset spiller en hovedrolle og fylder det meste. Dens vigtigste rolle er at give bekvemmelighed og komfort. Behovet for skabsstrukturer, såsom skabe, vægge, skyldes behovet for at opbevare tøj, bøger, køkkenredskaber. Polstrede møbler er designet til at give et behageligt ophold.

stolebetræk
stolebetræk

Alle disse elementer fylder rummet og får det til at se komplet ud. Hvis lejligheden er færdig i en bestemt stil, så købes møblerne i henhold til rummets generelle koncept.

Stole, lænestole, sofaer spiller selvfølgelig en stor rolle. Dette er måske netop de møbler, der absolut er i enhver lejlighed. I gamle dage var rækkevidden af denne industri meget knap, hvilket førte til fremkomsten af alle slags tilbehør. Ønsket om at dekorere møbler har overlevet den dag i dag. Udover at være et fantastisk tilbehør, beskytter et stolebetræk også polstringen mod slid og snavs. Møbelbetræk er en livredder for familier med kæledyr. Uld, snavs - alt dette forbliver på kappen, som nemt kan fjernes og sendes til vaskemaskinen.

Møbelbetrækkan laves i flere sæt: til daglig brug og til modtagelse af gæster. Til hver dag er det tilrådeligt at bruge noget enkelt og mere praktisk, og til en ferie kan du dekorere møbler med elegante designerbetræk.

Stolebetræk
Stolebetræk

Jo flere forskellige tilbehør til møbler, jo bredere er listen over muligheder for originale interiørløsninger. Møbelbetræk kan gøre møbler ikke kun smukkere, men også komfortable. For eksempel kan et skumstolebetræk give ekstra blødhed. Det kan laves i hånden. Polstringen til betrækket skal skæres fra skumgummi til formen og størrelsen på stolen eller skammel. Stoffet er valgt tæt, slidstærkt. Til sådanne formål er linned eller twill perfekt. Fra dette materiale er det nødvendigt at skære 2 stykker stof større end skumstykket, hvorved der tages højde for skumgummiets bredde og tillæg til sømmene. Det er også nødvendigt at sørge for stropper til fastgørelse til en stol. En lynlås er syet på den ene side af betrækket. Når betrækket er klar, skal du fylde det med skumgummi og dekorere som ønsket. Almindelige knapper er perfekte som dekoration. Du kan også fuldende etuiet med broderi.

Hæklet stolekappe
Hæklet stolekappe

Polstrede møbler kan også dekoreres med forskellige småting. Kappen på stolen vil beskytte polstringen og give møblerne originalitet og lysstyrke. Strikkede tilbehør ser meget fordelagtige ud. Smukke gennembrudte betræk opnås ved hækling. Det er ikke så vigtigt et sengetæppe på en stol eller en kappe på en stol - du kan hækle et "outfit" til ethvert møbel. Velegnet til et coverakrylgarn. Farven vælges afhængigt af værtindens ønske. Et strikket stolebetræk kan helt dække både hele stolen og kun sædet. Det vigtigste er først at beslutte om formen på omslaget og tage mål.

Der er mange ideer til at skabe originale møbelsengetæpper. For eksempel opnås en elegant kappe på en stol af satinstof. Som en tilføjelse til et sådant cover er en satinsløjfe i kontrastfarve, som kan placeres på bagsiden, perfekt. Eller kom med din egen unikke version. Gør-det-selv møbelkapper kan genoplive enhver kedelig stol eller gammel lænestol, skjule fejl og fremhæve fordele. Møbelbetræk vil give komfort og originalitet til ethvert interiør.

Anbefalede: