Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du et gør-det-selv hestekarnevalskostume: to muligheder
Sådan laver du et gør-det-selv hestekarnevalskostume: to muligheder
Anonim

Landets vigtigste familieferie - nytåret - ventes af både voksne og børn med utålmodighed. Denne ferie er trods alt speciel. Og i det nye år vil alle se uimodståelige og fantastiske ud. Selvfølgelig kan du bare bære en aftenkjole, men dette er den nemmeste mulighed, eller du kan vælge et karnevalskostume. For eksempel er tøjet til ethvert dyr egnet til børn. Denne artikel vil give tips til, hvordan man laver et hestekostume. Det er slet ikke nødvendigt at købe sådan et tøj, det er bedre at bruge tid, bevæbne dig med fantasi og lave det selv.

Eksempel et: hvordan man syr en hestedragt

For at lave skal du bruge:

heste kostume
heste kostume

- jakke med hætte (brun er bedst);

- bukser;

- nål;

- stykke filt (sort);

- pap;

- handsker;

- tråd;

- blyant.

Arbejdsforløb

Begynder at lave et hestekostume medmaner. Vi tager filt. Klip en strimmel femten centimeter bred og omkring halvtreds lang. Størrelsen afhænger af hættens længde. Lav snit på strimlen. Så syr vi den fast til hætten. Vi har en manke. Vi laver øjne. Klip to cirkler ud af filten. Diameter vælg tre centimeter. Sy også den fremtidige hests øjne på hætten. Nu fortsætter vi til den sværeste del - ørerne. Fra pap skær ud to trekanter af samme størrelse. Sy med et stof af samme farve som jakken. Sy dine ører på. Den sidste komponent i kostumet er halen. Klip et langt rektangel ud af stoffet. Sy det sammen for at lave et rør. Indsæt bomuld indeni. Sæt en strimmel filt med indhak på halespidsen. Hestekostumet fra almindeligt tøj er klar. Vi råder dig til at dekorere emhætten med et smil og en tunge. Sådan et kostume kan sys ikke kun til børn, men også til voksne.

Eksempel to: hvordan man laver et hestekostume med en rytter

Påkrævet til håndværk:

hvordan man laver et hestekostume
hvordan man laver et hestekostume

- to mellemstore kasser;

- malerpensel;

- simpel blyant;

- bånd;

- gouachemaling;

- saks.

Arbejdsforløb

Den første boks er nyttig til at lave dyrets krop. Mål omkredsen af dine hofter og tilføj yderligere ti centimeter. Dette vil være hullet. Et jakkesæt vil blive sat på gennem det. Vi tager en blyant. Tegn et hul og klip det derefter ud. Den anden boks vil være nødvendig for at skære detaljerne ud for dyret - hovedet og halen, såvel som for vores rytter. Tag en blyant. Vi tegner på siden af kassen vilkårligt halen og hovedet. Du kan selv tegne en skabelon og cirkle den med en blyant. Glem ikke rytteren. Tegn hans ben i bukser og støvler. Alle forberedte dele skal skæres. Lad os nu begynde at dekorere vores kostume. Tag gouache og en børste. Tænk over farveskemaet på forhånd. Forbind dine børn med at farve detaljerne, det er sjovere at lave sådan en spændende aktivitet sammen. Når alle detaljer er tegnet, lad dem tørre grundigt, så intet er udtværet. Derefter fastgør vi delene med tape. Sæt to bånd fast i hullet, hvorigennem outfittet skal tages på. Disse vil være stropper, på grund af dem vil hesten hvile på en persons skuldre. Lim tøjlerne til dyrets hoved. Nu prøver vi det originale hestekostume og tager på ferie.

hvordan man syr et hestekostume
hvordan man syr et hestekostume

Sådan nemt kan du lave originale nytårskostumer til et barn eller til dig selv med dine egne hænder. Det er trods alt en behagelig oplevelse, for når du laver et outfit, lægger du din sjæl i alle detaljer.

Anbefalede: