Cowboykostume med dine egne hænder og derhjemme
Cowboykostume med dine egne hænder og derhjemme
Anonim

Ofte er der et problem i forbindelse med valget af et kostume til et karneval, hvor et barn skal være. Det er især svært at finde et kostume til en dreng, da det for piger er indlysende - Rødhætte, snefnug, Askepot osv.

cowboy kostume
cowboy kostume

En af mulighederne for en fyr kan være et cowboykostume. At lave det selv er ikke så svært, så du behøver ikke at anstrenge dig. Det vigtigste er at observere nøjagtighed i mønstre og blive guidet af instruktioner, hvor alt er underskrevet i detaljer. Selv for en nybegynder håndværker vil dette ikke tage for lang tid.

Så, hvordan kan du lave et nytårscowboykostume? Enkelt og nemt. For at gøre dette skal du bruge bukser, en skjorte og en vest. For at skabe bukser bør du tage et tæt mørkfarvet fløjlsstof som base. Jeans kan også fungere. Så skal du overføre mønstrene til stoffet fra den side, der bliver vrangsiden. Glem ikke sømmene, som skal være omkring en og en halv centimeter. Efter at mønsteret er blevet påført,skær strengt langs linjerne og fold de fremtidige bukser, så forsiden er rettet indad. Herefter skal der sys bukser sammen, som senere skal indgå i cowboykostumet. I denne proces skal du først sy, lave trinsømme og derefter overkaste kanterne. Derefter laves den midterste søm, og igen er kanterne overkastet.

cowboy kostumer
cowboy kostumer

Så skal du klare bæltet. For at lave det, skal du forsigtigt putte den øverste del af bukserne, så du får en slags snøre, hvis bredde vil være omkring tre centimeter. Derefter skal den sømmes. Glem ikke, at du skal sy et særligt elastikbånd ind i bæltet.

nytårs cowboy kostume
nytårs cowboy kostume

Som dekorative elementer skal der sys en speciel frynser til bukserne. Dette skal gøres i området af sømmene og langs hele deres længde. Du kan også kun sy en frynser fra knæene til bunden. Bukserne, som cowboykostumet skal have, er klar. Du bør gå videre til at skabe en skjorte.

For at lave en skjorte kan du tage naturligt bomuldsstof, farvet i lyse farver eller almindeligt. Det afhænger af smagspræferencer. Begyndelsen i at lave en skjorte er nøjagtig den samme som i tilfældet med bukser. Først og fremmest er det nødvendigt at anvende konturerne ved hjælp af et mønster, skære de nødvendige detaljer ud. Efter at have syet halvdelen af bagsiden fra vrangen, overkast alle sømmene og glat dem godt med et strygejern. Udfør derefter samme procedure med hylderne langs side- og skuldersømmene.

Fra samme sagdu skal lave en facing på halsen, folde den med forsiden inde og sy. Vend det resulterende produkt på vrangen, du skal stryge det med et strygejern og overkaste alle kanter. Sidesømmene på ærmerne skal syes separat, hvorefter det er nødvendigt at sy dem til hovedproduktet. Denne skjorte, som alle cowboykostumer har, er klar.

At lave en vest er ikke anderledes end at lave en skjorte bortset fra manglen på ærmer. Også frynser skal syes fra siden af sømmene. Det bruges som et ekstra element i kostumet.

Denne drengs cowboykostume er klar!

Anbefalede: