Indholdsfortegnelse:

Bloom-bukser efter et mønster til et jakkesæt til en dreng til ferie
Bloom-bukser efter et mønster til et jakkesæt til en dreng til ferie
Anonim

Bloom-bukser er brede, løse bukser, der er trukket sammen i taljen og nederst på benene med elastik. Dette ord kom til vores sprog fra tyrkisk og plejede at lyde som shalvars. Så fik det en lettere udtale af ordet for os. Disse bukser var elsket af indbyggerne i Indien og andre østlige lande og blev båret af Zaporizhzhya-kosakker. De er stadig et element i ukrainernes nationale herredragt.

Til højtider har børn nogle gange brug for sådanne bukser til karnevalskostumer. I artiklen vil vi fortælle dig detaljeret, hvordan du syr blomstrer i henhold til et mønster. Det vil være nyttigt at vide dette for alle håndværkere, der ikke har tillid til et lejestudie, men foretrækker at sy kostumer til festlige begivenheder for deres barn på egen hånd.

Hvilket kostume kan jeg bruge bloomers til?

1. Når vi hører ordet "haremsbukser", er det første, der kommer til at tænke på, den ukrainske nationaldragt. Vi skal også tilføje en broderet skjorte og et bredt bælte for at fuldende looket.

2. Billedet af en troldmand, en østlig sultan. Det er tilbage at tilføje en kappe bundet med et langt bælte og en turban på hovedet.

haremsbukser mønster
haremsbukser mønster

3. Ethvert dyrekostume. Orange bloomers - ræv eller egern. Grå eller sort - ulv. Brun bjørn. Det er tilbage at tilføje en rullekrave af samme farve eller en hvid pelsvest og sy en hale på bloomerne. Tag en maske på eller sy en hat med ører på hovedet. Outfittet er klar.

4. Petrushka eller Pjerrot kostume.

Hvis du tænker over det, bruges sådanne bloomers selv til piger (orientalsk kostume). Generelt, som du kan se, er der mange muligheder, og det er ikke svært at sy blomstrer efter et mønster. Dernæst vil vi trin for trin overveje, hvordan man bedst gør dette.

Styleblomster

Disse ejendommelige bukser er nemme at genkende og skelne fra andre typer tøj. Dette skyldes, at de har et farverigt udseende. Det er vide, løse bukser, som er rynket øverst i taljen og taget med elastik i flere rækker. I bunden af hvert ben er materialet også samlet og samlet med en elastik. Nogle gange laver de en enkelt og oftere en dobbelt.

haremsbukser mønster
haremsbukser mønster

Til karnevalskostumer er haremsbukser efter mønsteret primært syet af satin funklende stof. Dette giver outfittet et festligt udtryk. De anvendte farver er forskellige. Til den ukrainske nationaldragt er haremsbukser syet i blåt eller lyseblåt efter mønsteret, selvom en rød variant også er mulig. Forskellige farver er valgt til andre tegn.

Mønster

For at forberede et mønster skal du først tage de nødvendige mål. Mål barnets hofteomkreds, længden af benene langs linjen på ydersiden af låret, længden af benet langs indersiden af låret, og beregn således højdensæder. Hvis det lykkes dig at sy bloomers efter et mønster til et barn, så kan du sy lette sommerstrand bloomers af chintz eller hør til dig selv.

haremsbukser til drengemønster
haremsbukser til drengemønster

Bredden af benene laves efter behag. Du kan måle drengens bukser og tilføje et par centimeter for en løs pasform. På bæltet kan du lave et separat syet elastik, eller du kan forlænge længden og stikke materialet indad. Det samme gælder manchetterne på benene. De kan laves adskilt, eller du kan forlænge længden af bloomers til drengen i henhold til mønsteret og bøje stoffet.

Hvordan syr man bloomers?

Hvis du ved, hvordan man laver et mønster efter mål, så efter at have taget mål og tegnet en tegning på papir, overføres alt til stoffet. Det er kun tilbage at sy detaljerne på den forkerte side og dekorere bæltet og nederste manchetter. Du kan lave et enkelt elastikbånd, eller du kan sy materialet to gange og indsætte to elastikbånd.

Hvis du ikke ved, hvordan man mønstrer bloomers, er det lige meget. Sådanne lette bukser kan sys ved hjælp af ethvert barns bukser eller leggings. For at gøre dette skal du lægge dem ud på bordet og bøje i halvdelen, fluen indad. Udglat eventuelle rynker med din hånd. Vi cirkler om konturerne af bukserne med kridt. Få et mønster til den bagerste halvdel af benene. Så vender vi bukserne udad med gylfen og folder på midten i modsat retning.

haremsbukser mønster
haremsbukser mønster

Du skal også omhyggeligt glatte alle rynkerne ud. Vi sætter det på materialet og cirkler forsiden af mønsteret med kridt. For at gøre blomstrene brede tilføjer vi et par stykker på hver sidecentimeter pr. tillæg. Glem ikke at efterlade yderligere 1 cm til sømmene. Længden på benene øges også, ligesom taljens højde.

Så klippes to identiske dele af bagsiden og forsiden af bukserne ud. Detaljerne er syet på vrangsiden. Bæltet er gemt på midten, og flere strimler til elastikken er syet. Det samme gøres med bunden af benene for at sy manchetterne.

Der er kun tilbage at stryge tingen - og du kan tage den på. Som du kan se, er der ikke noget svært ved at sy gør-det-selv-blomstrer til et barn til en ferie i børnehaven. Det vigtigste er, at du har lyst til at gøre noget for din baby.

Anbefalede: