Sådan laver du blomster af nylon
Sådan laver du blomster af nylon
Anonim

Sandsynligvis har hver person på planeten sin egen hobby. Det kan være anderledes: du kan bygge fuglehuse og tegne med sand, du kan

blomster fra kapron
blomster fra kapron

papir- og stofhåndværk. Og der er mange flere spændende aktiviteter, men håndarbejde er mest populært blandt kvinder. Denne artikel vil diskutere fremstillingen af nylonprodukter, nemlig skabelsen af blomster.

Nylonblomster er en vidunderlig ting til at dekorere et værelse og en god grund til at gøre noget for dig selv. Du kan lave dem til dig selv, venner, bekendte og endda til salg, fordi det færdige materiale er meget smukt. Nylon i sig selv er en universel ting: Først kan du have strømpebukser på, og når de er slidte, kan du lave blomster ud af dem.

Hvad du skal bruge for at lave blomster af nylon:

  • Nylonrød, gul og grøn.
  • Tråd af gule, grønne, røde farver med en diameter på 0,5 mm.
  • Cutters.
  • Saks.
  • 1 mm wire til ben
  • Et ark pap og en blyant.
  • Grønt klæbrigt papir.

Tegn omridset af det kronblad, du vil have til din blomst, på pappet. Nu, ifølge denne formular, vil det være nødvendigt at folde den røde og gule ledning.

kapron til blomster
kapron til blomster

For én blomstdu skal bruge 6 kronblade (tre røde og tre gule) og to blade. Nu kan rammen dækkes med nylon i samme farve som wiren. Du kan fastgøre kapronen med tråde, eller du kan lime den. Kronbladene skal bøjes, så de næsten ligner rigtige. Bøj først de gule og sno dem sammen til en blomst. Sæt de røde kronblade fast omkring de gule. Den første blomst er klar. For at danne dens ben skal du tage en tykkere tråd og fastgøre den til knoppen. Pak tråden ind med selvklæbende papir, klæb grønne blade til den. Den første blomst er klar! Til en rigtig buket skal vi have seks mere af disse. Du kan prøve at kombinere andre farver for at gøre buketten lys. Kapron-blomster er klar! De kan være en god gave til kære og venner.

For at blomsterne fra kapron skal vise sig at blive de smukkeste i fremtiden, skal du træne. Og materialet til træning kan være gamle kødfarvede nylontights. Erfarne håndværkere køber ofte stofmaling til sig selv, de kan male blomster på en sådan måde, at de ikke kan skelnes fra rigtige. Capron til blomster er velegnet til absolut enhver. Det kan være flerfarvet, med gnistre, tykt og tyndt. Det hele afhænger af dine ønsker.

Master class. DIY nylon blomster

mesterklasse blomster fra kapron
mesterklasse blomster fra kapron

Tag hvid nylon, tråd og rød stofmaling. Lav en kronbladsramme af tråd og pak den ind med nylon.

Lav fem kronblade. Nu skal stoffet pyntes. På det ene kronblad dekoreres kun lidt af kanten. De næste to har også kanter, menPåfør nu mere maling for en mere intens farve. Og mal over de resterende tre næsten helt og efterlader kun små huller. Nu skal du bruge noget vat til støvdragerne. Vikl små stykker vat rundt om tråden, dekorer selve vattet i sort og gul. Lav tre støvdragere og fastgør dem sammen. Saml hele blomsten og lav et ben til den, som beskrevet i den tidligere version. Resultatet vil helt sikkert glæde dig meget!

Anbefalede: