Indholdsfortegnelse:

At give slik - buketter af blomster
At give slik - buketter af blomster
Anonim

Håndlavede gaver er altid meget værdsat, især hvis de er praktiske. Sådanne nyttige gaver omfatter buketter af slik. De vil ikke kun glæde øjet, men også blive en lækker stash, der vil dekorere ferien. Lad os finde ud af, hvordan man laver sådan en buket, hvor slikblomster vil se pæne ud.

Forberedelse af materialer

blomsterslik
blomsterslik

Så for at lave en buket skal du bruge bølgepapir, rundformede slik selv, strækfilm, som bruges til at opbevare produkter. Spyd og skumplast samt den form, den færdige buket vil stå i, vil også være nyttige. Bølgepapir kan erstattes med emballagepapir. Gennemsigtig tape er også nyttig, det er bedre, hvis det er mat. Og i stedet for skum kan du bruge en speciel oase til at lave blomsterarrangementer, som du kan købe i en blomsterbutik. Så lad os starte mesterklassen.

Candy Flower Workshop

Alle blomster er lavet på samme måde, så vi vil se på valmuer som et eksempel. Så for at skabe en sådan buket skal du have rød, grøn og sortbølgepapir, slik selv og spyd. Der skal bruges tape eller husholdningsfilm for at sikre.

slik valmuer blomster
slik valmuer blomster
  1. Klip først blomsterbladene ud af rødt papir. Brug fingrene til at strække kanterne lidt, så papiret bliver lidt kruset.
  2. Klip nu det sorte papir i lange strimler. Pak sliket ind i dem, og skær kanten i strimler, så de ligner støvdragere.
  3. Lad os begynde at samle den færdige blomst. Vi fastgør kronbladene til midten, det kan du gøre med Momentlim, dobbeltklæbende tape eller en limpistol. Form blomsten, som du forestiller dig slikblomster (valmuer).
  4. Sæt derefter blomsten ind med grønne papirskårne blade. Mac er klar. Sæt blomsterhovedet på spyddet med en stribe husholdningsfilm. Hun skal selv pakkes ind i grønt papir. For at holde det tæt, vikler vi spyddet med dobbeltklæbende tape før dette.
  5. Flere af disse "planter" danner en buket. Slik vil ikke titte frem af blomsterne, de vil være tæt skjult i papir.

Et par flere muligheder

candy flower master class
candy flower master class

Hvis du vælger en anden form for slik, kan blomster bruges til at bygge hele kurve eller endda arkitektoniske strukturer. For eksempel et honningkagehus eller en egyptisk pyramide. Hvis du foretrækker den klassiske version, vil tulipaner, roser og pæoner se smukke ud. I alle tilfælde er processen med at lave sådanne blomster identisk, slik adskiller sig (du kan vælge enhver af blomsterne) kun i form. Server effektivt sådanne buketter ikurve, dekoration med perler, kunstige grene, pailletter, mariehøns af træ.

Usædvanlige former

Når du har mestret simple buketter, kan du begynde at skabe mere komplekse former. Erfarne kunsthåndværkere fra slik og kager laver både store skibe og eventyrslotte. For at gøre dette er det bedre at vælge slik i passende farver, så det overordnede mønster er synligt bag det farverige omslag. Derudover er det ikke værd at spare på slik, de påvirker kvaliteten af din gave. Den færdige skulptur kan pakkes ind i gennemsigtigt indpakningspapir og bindes med en elegant sløjfe.

Anbefalede: