Indholdsfortegnelse:

Håndlavet ferie: hvordan laver man sine egne bryllupsinvitationer?
Håndlavet ferie: hvordan laver man sine egne bryllupsinvitationer?
Anonim

En så vigtig fest som et bryllup organiseres ikke i en fart. Hver eneste detalje i ferien er nøje gennemtænkt og forberedt. Selv et sådant element som invitationer fortjener stor opmærksomhed, fordi dette er visitkortet til den lykkeligste begivenhed i dit liv. Lær, hvordan du laver dine egne bryllupsinvitationer for at gøre dem lyse og originale.

hvordan man laver sine egne bryllupsinvitationer
hvordan man laver sine egne bryllupsinvitationer

Bryllupsinvitationsetikette

Vi vil begynde at tale om feriekort, ikke fra indpakningen, men indefra. Efter at have beundret de smukke blomster og perler, åbner gæsten din besked og læser teksten, som skal skrives efter bestemte regler. Det er også værd at bemærke et par vigtigere nuancer af bryllupsetikette:

  • invitationer udleveres et par uger før fejringen. Gæster har brug for tid til at henteen gave til dig, og festlige outfits til dig selv. Nå, hvis de inviterede rejser langvejs fra, så skal de have besked om den glædelige begivenhed mindst en måned i forvejen;
  • inden du laver dine egne bryllupsinvitationer, så tænk over teksten. Det kan være forskelligt for hver gæst. For eksempel, når du inviterer arbejdskolleger, skal du begrænse dig til officielle sætninger. For nære pårørende er en mere oprigtig tone velegnet. Humorelskere vil sætte pris på den legende stemning i invitationen. Men den ældre generation vil kunne lide poesi;
  • postkortet skal angive stedet og tidspunktet for fejringen. Hvis du planlægger et bryllup i en bestemt stil, så marker dresscode-kravene på invitationen;
  • navnene på modtagerne skal helst skrives i hånden;
  • at invitere gæster til et bryllup personligt eller over telefonen erstatter ikke behovet for kort.

Hvordan laver man DIY quilling bryllupsinvitationer?

Denne stil er sindssygt populær i dag, fordi den giver dig mulighed for at skabe rigtige mesterværker ud fra improviserede virkemidler. Quilling er kunsten at lave fantastiske mønstre af tynde strimler af papir. Et sæt til denne teknik kan købes i butikken eller fremstilles uafhængigt. For et postkort skal du bruge:

DIY bryllupsinvitationer mesterklasse
DIY bryllupsinvitationer mesterklasse
  1. Hvidt tykt papir.
  2. Papir i kontrastfarve, præget.
  3. Tyndt papir til strimler.
  4. Lim.
  5. Saks.
  6. Beads.
  7. Bånd.

Klip et lille rektangel ud af hvidt papir ogfold det på midten. Et rektangel (eller anden form), lidt mindre end halvdelen af den forrige, bliver baggrunden for vores billede. Den skal fastgøres med lim til en hvid base. Dernæst skærer vi fra tynde plader mange lange strimler en halv centimeter brede. Ved hjælp af en speciel quilling-pind vrider vi en spiral fra hver strimmel. Lidt knusende papirsnegle kan du danne kronbladene af fremtidige blomster, der vil dekorere postkortet. Sådan laves gør-det-selv bryllupsinvitationer. En mesterklasse om quilling-teknikken kan findes i specialiserede publikationer. Midten af blomsterne er dekoreret med en perle. Indeni er en invitation trykt med en smuk skrifttype eller håndskrevet.

Hvordan laver man DIY scrapbog bryllupsinvitationer?

hvordan man laver DIY fødselsdagsinvitationer
hvordan man laver DIY fødselsdagsinvitationer

Dette er en anden populær designstil til postkort, souvenirer, notesbøger, dagbøger. Dette er en applikation lavet af forskellige materialer, som er perfekt til bryllupsinvitationer. Du skal bruge rektangler lavet af tykt hvidt papir og specielt præget scrapbogspapir. Brug også bånd og perler. Lim farvet papir på hvidt papir, så der er en ramme rundt om omkredsen. Mellem lagene er det praktisk at placere et bånd, hvis ender er bundet til en bue. Vi dekorerer midten af buen med en perle. Du kan også bruge tørrede blomster, blonder og rhinsten i indretningen.

Selve invitationen er trykt på hvidt papir på bagsiden eller indsat ilomme, som er nem at lave selv. Scrapbog er også fantastisk for dem, der ikke ved, hvordan man laver DIY fødselsdagsinvitationer.

Anbefalede: