Indholdsfortegnelse:

Sådan bygger man et mønster af skydere til en nyfødt
Sådan bygger man et mønster af skydere til en nyfødt
Anonim

For et par årtier siden blev spørgsmålet om at svøbe babyer ikke rejst. Alle babyerne var pakket ind som dukker, og det var ikke engang et spørgsmål om at tage overalls eller buksedragter på til en nyfødt. I dag opgiver de fleste nybagte forældre "bedstemors metoder" og bruger kun bleer som sengetøj. Rompers til nyfødte er blevet det mest populære produkt til babyer. Deres mønster er så enkelt, at selv en nybegynder kan sy dem. Og prisen på selvsyet tøj er flere gange mindre end købt i butikken.

I denne artikel vil begyndere finde nyttige tips til, hvordan man bygger mønstre til skydere til nyfødte med en elastik. Masterklassen nedenfor vil hjælpe dig med at forstå alle forviklingerne.

mønster af skydere til en nyfødt
mønster af skydere til en nyfødt

Materialer og værktøjer

Ethvert blødt naturligt linned er velegnet til produktet. Desuden kan de både strikkes og væves i hør. For eksempel calico, flannel, interlock, cooler, ribana, footer, velour og terry. Af de syntetiske stoffer bruges footer eller velsoft oftest. Alt afhænger af sæsonen. I butikkenstoffer, kan du finde hele kollektioner af stoffer til børnetøj af forskellig kvalitet.

Ud over materialet skal du bruge et elastikbånd eller en skrå strikket kant til at behandle produktet. Tråde kan bruges som standardsyning 40.

Som regel sys børneting på en dæksømsmaskine. Meget bløde sømme kommer ud på det, som ikke vil gnide barnets hud. Hvis der ikke er en sådan maskine, vil en overlock-maskine eller en almindelig husholdningsmaskine duge.

Mønsteret af skydere til en nyfødt, givet i vores artikel, udføres bedst i form af en skabelon, der nemt kan overføres til stoffet. For at gøre emnet holdbart er det bedre at lave det enten af pap eller fra byggefilm.

Så, hvordan laver man et buksemønster til en nyfødt? En mesterklasse vil måske ikke være overflødig! Alt arbejde kan opdeles i tre faser, som vi vil beskrive for dig.

Measuring

Dette er nemt. Som grundlag kan du tage standardmålene for babyer:

  • højde - 50 cm;
  • bust talje og hofter - 42-44 cm;
  • buksernes længde fra taljen langs sidesømmen - 32 cm;
  • indersøm - 12 cm.

Hvis det er absolut nødvendigt, kan målene ændres. Lad os begynde at bygge et mønster.

mønster af skydere til en nyfødt med et elastikbånd
mønster af skydere til en nyfødt med et elastikbånd

Opbygning af et grundlæggende net

Dette forstås som en tegning, der består af grundlæggende lodrette og vandrette linjer:

  1. For at gøre dette tegnes en lodret lig med 32 cm på papir eller film.
  2. Byg en ret vinkel fra det øverste punkt, hvis vandretteskal være lig med ½ af taljeomkredsen - det er 21-22 cm.
  3. Det resulterende hjørne lukkes for at lave et rektangel.
  4. Fra de nederste hjørner af rektanglet, læg 12 cm lodret af og forbind punkterne vandret.

Basismasken til babyskydermønsteret er klar. Det definerer:

  • top skydere;
  • medium sømniveau;
  • bunden af produktet;
  • venstre lodret af rektanglet er sidesømmen;
  • den højre lodrette fra toppen til vandret i niveauet 12 cm fra bunden er hjælpevandret af niveauet for den midterste søm.

Tegningsdetaljer

Tegn nu detaljerne:

  • På højre side er hjælpelinjen tegnet 4 cm ud over rektanglets kant Dette gøres for at tegne en praktisk trinsøm. Hvis du ikke laver dette indrykning på mønsteret af skydere til nyfødte, så samler trusserne sig mellem benene og styrter ind i bleen.
  • Der bygges en halveringslinje i det resulterende hjørne, og der placeres en spids på den, der går tilbage fra en vinkel på 1 cm.
  • Længere langs den nederste kant af rektanglet måler du 6 cm og tegner den indvendige søm af skyderne til dette punkt.

Hvis dette er et mønster af babysliders med et elastikbånd, så skal du træde cirka 4 cm tilbage langs rektanglets øverste kant for en tur. Du kan også lave et elastik af strik. Det vil være meget bedre for barnet end norm alt. Et elastikbånd lavet af stof vil ikke trykke på maven og samtidig godtholder skyderne.

mønster af skydere til en nyfødt mesterklasse
mønster af skydere til en nyfødt mesterklasse

Også ved den øverste kant af rektanglet kan du tegne en kiste og stropper, som snorene skal sys til.

Sokdesign

Længden af babyens fod er 7 cm, bredden er ca. 4 cm. For at dekorere sokken tegnes en oval på 8 cm lang og 6 cm bred. Tegn en sok til skyderne på skydernes mønster. foran. For at gøre dette skal du trække dig 5 cm tilbage fra den nederste kant af rektanglet, påføre det færdige fodemne på denne kant og cirkulere den.

mønster af skydere til en nyfødt med en elastikbånd mesterklasse
mønster af skydere til en nyfødt med en elastikbånd mesterklasse

På dette stadium er detaljerne om skyderne klar!

Det er værd at bemærke, at alle sømme skal være udvendige, så de ikke skaber ubehag for babyen. De kan afsluttes med bias-strik, overlock- eller zigzagsting.

Anbefalede: